UW BEDRIJF DOEN GROEIEN

Behaal echte resultaten met onze hoogwaardige netwerk- en cybersecurity-oplossingen.

IT-teams

Zet de gebruikerservaring op de eerste plaats.

In het cloudtijdperk kunnen netwerken behoorlijk ingewikkeld zijn. De belangrijkste vereiste voor die netwerken blijft echter eenvoudig: een goede ervaring. Met de op AI gebaseerde inzichten en automatisering van Juniper verbetert u de ervaring van zowel uw IT-mensen als uw eindgebruikers.

IT Networking with streamlined solutions in mind

Ervaar de AI-onderneming in onze live webinars en demo's.

Serviceproviders

Transformeer uw bedrijf met oplossingen voor de cloud, 5G en AI.

Stap over naar de cloud en transformeer uw infrastructuur, operationele activiteiten en services op een innovatieve en geautomatiseerde manier. Bij onze oplossingen staan de gebruikerservaring van u als netwerkoperator en de servicebeleving van uw klanten voorop. Daarmee zorgen we dat uw bedrijf op een flexibele, concurrerende en veilige manier kan werken in een snel veranderende economie.

Service providers, learn how to efficiently connect your users

Verifieer, bewaak en waarborg de servicekwaliteit in het hele WAN, elke dag weer.

Cloudoperators

Lever een uitzonderlijke ervaring voor iedereen en overal.

Stimuleer innovatie terwijl u de prestaties en flexibiliteit levert die uw klanten verwachten. Met onze cloudoplossingen levert u applicaties en services efficiënt, veilig en grootschalig.

Cloud provider solutions in the sky.

Stap over op 400G voor meer efficiëntie zorg dat uw netwerk netwerk veilig, aanpasbaar en kostenefficiënt blijft.


WIJ MAKEN HET WAAR

Tevreden klanten, echte resultaten

Ontdek hoe onze klanten de manier veranderen waarop mensen met elkaar werken, leven en in contact komen.

IN DE SCHIJNWERPERS

30

/30

De beste serviceproviders ter wereld draaien op Juniper

8

/10

Toonaangevende retailers creëren uitmuntende ervaringen met onze producten

20

/20

De beste cloudoperators schalen met onze oplossingen

Vodafone Turkey Hero

“Intent-based netwerken en activiteiten met Juniper Apstra stellen ons in staat om de betrouwbare werking van onze multivendor datacenters te garanderen.”

Ahmet Ozturk Senior Manager, Planning, Vodafone Turkey
Het laatste nieuws

Ervaar Juniper zelf

AI

AI in actie: live in Londen

Op het Juniper-evenement 'AI in actie: live in Londen' kwamen innovatie en de praktijk samen tijdens onze demonstratie van de totstandkoming van netwerken.

Bekijk de opname

DE BASIS

Wat is een netwerkswitch?

Met een netwerkswitch kunnen twee of meer IT-apparaten met elkaar te communiceren en gebruikmaken van rekenkracht, printers, servers, opslagruimte, internettoegang en andere bronnen binnen een IT-netwerk.

GDPR

Blijf op de hoogte

Beschik over de kennis waarmee uw bedrijf een voorsprong krijgt. Update uw voorkeuren om de nieuwste inzichten van Juniper te ontvangen over onderwerpen die u interesseren.

The Feed
The Feed

Hier vindt u alles over netwerken

The Feed verzamelt de beste informatie en nieuwsitems op het gebied van netwerken. Hier vindt u een beknopt overzicht van alle hot topics en coole tools. Inspirerend en informatief voor iedereen, van de directeur tot de netwerkengineer.

Gartner Magic Quadrant for Indoor Location Services, Tim Zimmerman, Annette Zimmermann, 21 februari 2023.

Gartner Magic Quadrant for Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure, door Mike Toussaint, Christian Canales, Tim Zimmerman, 21 december 2022.

Gartner ondersteunt geen leveranciers, producten of diensten in haar onderzoekspublicaties, en adviseert gebruikers dan ook niet om alleen die leveranciers te kiezen met de beste beoordelingen of andere vermeldingen. De onderzoekspublicaties van Gartner bevatten de opvattingen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle uitdrukkelijke en impliciete garanties af met betrekking tot dit onderzoek, waaronder garanties die betrekking hebben op de verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Gartner® en Magic Quadrant zijn geregistreerde handelsmerken van Gartner, Inc. en/of zijn dochterondernemingen in de VS en internationaal en worden hier met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.